Sinucigasii obisnuiesc sa lase in urma o scrisoare, explicand motivele care i-au impins la un asemenea gest. Britney Spears a avut la ea, pentru mult timp, o astfel de bilet, vorbind in continuu despre cum vrea sa se omoare. Nu doar pe ea, ci si pe cei doi copii.

Britney le-a spus prietenilor ca in bilet il invinovateste pe fostul ei sot, Kevin Federline, care ar fi impins-o, incet-incet, spre o astfel de hotarare.

Conform In Touch Weekly, biletul de adio ar fi fost gasit de curand de catre un prieten apropiat, Sam Lufti. Acesta a gasit biletul pus la vedere, pe etajera din baia personala.

"Scrisoarea era foarte trista", spune acesta. "Continea multe motive pentru care Britney nu ar mai vrea sa traiasca, inclusiv versuri despre moarte, luate din diverse poezii. Mai scria ca ii pare rau ca nu a putut sa aiba o existenta care sa-i multumeasca pe toti ceilalti si ca viata este plina de singuratate si nedreptate.

Britney a mai scris despre cat de linistitoare i se pare moartea si cum, abia atunci, mintea i se va tihni in sfarsit. Scria in continuu despre cum nu vrea decat sa se odihneasca in pace", a mai spus Lufti.

Comportamentul lui Spears din ultimul an a dat nastere multor speculatii, realizatorul unui post de radio din Detroit (Channel 95.5) lansand chiar un pariu cu privire la data sinuciderii cantaretei.