Actorul Harrison Ford, interpretul personajului Han Solo, a intervenit pentru salvarea unei femei dupa ce masina acesteia a iesit de pe o autostrada si s-a izbit intr-un copac din California, scrie News.ro citand BBC.

Harrison FordFoto: Rompres

Harrison Ford se afla in Santa Paula, la nord de Los Angeles, alaturi de un prieten, atunci cand a auzit ca s-a produs accidentul, in jurul orei locale 10.55, si s-a indreptat catre masina pentru a oferi ajutor.

"A actionat ca un bun samaritean, la fel ca toata lumea, si a incercat sa ajute, inainte de a sosi echipajul de urgenta", a spus ofiterul de politie Matt Alonzo.

El a spus ca Harrison Ford si alte persoane au ajutat-o pe femeia care se afla la volan sa iasa din masina.

Femeia, in varsta de 63 de ani, care se afla singura in masina, a scapat cu rani usoare, au declarat autoritatile pentru ziarul local Ventura County Star.

Potrivit California Highway Patrol (CHP), nu se cunosc motivele pentru care masina ei a deviat spre stanga.

Ofiterul Tom Kirkland, purtator de cuvant pentru CHP, a declarat ca atunci cand femeia a incercat sa franeze a pierdut controlul masinii.

Harrison Ford a verificat daca femeia este in regula inainte de a pleca de la locul accidentului. Acesta nu a fost martor la producerea accidentului si nu a dat nicio declaratie, potrivit ofiterului Kirkland.

Harrison Ford, nascut pe 13 iulie 1942, este un actor american, care a devenit celebru pe plan mondial cu rolurile principale interpretate in francizele cinematografice "Razboiul stelelor" si "Indiana Jones". Starul hollywoodian s-a remarcat si in alte filme de succes, precum "Apocalipsul acum", "Vanatorul de recompense", "Evadatul" si "Air Force One".