Cantaretul si actorul David Cassidy, cunoscut din serialul "Partridge Family", a murit marti, la varsta de 67 de ani, scrie News.ro. Diagnosticat la inceputul acestui an cu dementa, Cassidy se afla internat intr-un spital din Florida de cateva zile, dupa ce starea i s-a degradat considerabil in ultimele luni.

"In numele intregii familii Cassidy, anuntam ca tristete moartea tatalui, unchiului si fratelui nostru drag, David Cassidy", a transmis agentul lui, citat de The Hollywood Reporter. "David a murit inconjurat de cei dragi, cu bucurie in suflet si eliberat de durerea care l-a stapanit atata vreme".

El a vorbit, la BB King Blues Club&Grill din New York, unde a cantat in luna martie, despre boala de care sufera si a adaugat ca artita face aproape imposibil pentru el sa cante la chitara.

Dupa ce a jucat rolul Keith Partridge in serialul "The Partridge Family", intre anii 1970 - 1974, a produs cateva albume si a aparut in show-uri TV precum "David Cassidy - Man Undercover", dar si "Fantasy Island", "The Love Boat" si "Tales of the Unexpected."

Tineretea i-a fost marcata de lupta cu dependenta de alcool si a fost arestat de cateva ori pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. In 2015, a declarat falimentul.