Salma Hayek este cea mai recenta actrita de la Hollywood care il acuza pe Harvey Weinstein de harturire sexuala, iar declaratiile acesteia arunca o noua lumina asupra problemei dezbatute de saptamani intregi, scrie USA Today.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actrita a mentionat, intr-o rubrica din New York Times, ca a refuzat o lista intreaga de avansuri facute de Weinstein in timp ce lucrau impreuna la pelicula "Frida", aparuta in 2002.

"Am spus nu la incercarile acestuia de a ma convinge sa fac dus cu el. Nu in a-l lasa sa ma priveasca in timp ce fac dus. Nu in a-l lasa sa imi faca masaj. Nu in a-i permite unui prieten gol de-al lui sa imi faca masaj. Nu in a-l lasa sa imi faca sex oral sau a ma convinge sa stau goala cu o alta femeie", a scris aceasta.

De asemenea, Salma Hayek a sustinut ca producatorul a amenintat-o la un moment dat ca o va omori, din pricina unor refuzuri, si a insultat-o verbal pe platorul de filmare.

Actele de hartuire sexuala s-au produs in repetate randuri, chiar si pe un alt platou de filmare, cand producatorul i-a cerut sa filmeze o scena de sex cu o alta femeie.

Motivul pe care Hayek l-a invocat pentru faptul ca nu a vorbit deschis despre cele petrecute pana acum este pentru ca incerca sa evite sa le explice celor dragi aceste evenimente.