Va mai amintiti celebrele fotografii cu Britney Spears si presupusul ei nou iubit, fotograful Adnan Ghalib? Cu el a fost vedeta in Mexic sau noapte de noapte dupa cafea la Starbucks si chiar la farmacie dupa teste de sarcina. Fotografiile si inregistrarile video stau marturie in acest sens, scrie eonline.com

Dar se pare ca nu e asa.

Paparazzi au intrebat-o astazi pe Britney ce mai face noul ei iubit, Adnan. Raspunsul ei a fost mai tare decat o bomba. “Nu stiu despre cine vorbiti. Nu l-am intalnit niciodata”, a declarat vedeta, cu un puternic accent britanic. Dealtfel, in ultima perioada, Britney vorbeste cu accent britanic. Se presupune ca relatia cu fotograful este cauza acestei probleme de dictie.

Cert este ca, in ultimele zile, cei doi nu au mai fost vazuti impreuna. Circula un zvon ca Britney a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Adnan.

Dar culmea, pe site-ul agentiei foto pe care o detine, Adnan posteaza alta explicatie. “Tot ce pot sa spun este ca nu am mai vazut-o pe Britney de vineri dimineata. Motivul este faptul ca a trebuit sa particip la o inmormantare in familie, la Santa Barbara”, scrie Adnan pe site.

Paparazzo-ul continua sustinand ca a avut telefonul inchis pentru ca a vrut sa nu-si deranjeze familia la un asemenea trist eveniment. El spera sa o revada pe “domnisoara Spears” cand va reveni in oras.

Pe cine sa credem? Pe una din multiplele personalitati ale lui Britney sau un fotograf de celebritati avid la randul lui de celebritate?

Nu ar fi o supriza insa ca Britney sa anunte chiar diseara logodna cu Adnan, avand in vedere desfasurarea de pana acum.