Ireland Basinger-Baldwin, fiica cea mare a actorului Alec Baldwin, a pozat nud pentru PETA, urmand exemplul mamei sale, modelul si actrita Kim Basinger, in sprijinul campaniei intitulate "Mai bine raman fara haine decat sa port imbracaminte din blana", porivit news.ro.

Potrivit PETA, Ireland Basinger-Baldwin, in varsta de 22 de ani, a spus ca a fost inspirata pentru realizarea acestei sedinte foto de mama ei, Kim Basinger, si de dorinta lor comuna de a pune capat utilizarii blanii in industria modei.

"Am vazut fotografiile in care apare mama mea pentru aceasta campanie, asa ca am visat sa fac si eu acest lucru. Inca din copilarie mi-am dorit sa fac ceva pentru PETA. Aceasta este o cauza pe care mama mea a sustinut-o intotdeauna", a spus tanara.

"Daca nu iti porti cainele, atunci nu ar trebui sa porti blana niciodata, pentru ca toate animalele sunt egale si merita acelasi respect si aceeasi dragoste", a mai spus ea.

Basinger-Baldwin a adoptat stilul de viata vegan, salveaza animale de companie si sustine discursuri impotriva parcurilor SeaWorld si circurilor.

Actorul Alec Baldwin si actrita Kim Basinger au fost casatoriti in perioada 1993 - 2002. Alec Baldwin mai are trei copii cu actuala lui sotie, Hilaria Baldwin, cu care s-a casatorit in 2012 ￯ Leonardo, in varsta de un an, Rafael, in varsta de doi ani, si Carmen, in varsta de patru ani. Baldwin si actuala lui sotie asteapta inca un copil, care se va naste in aceasta primavara