In timp ce se cauta raspunsuri in cazul mortii tragice a lui Ledger, politia din New York confirma ca au fost gasite noi dovezi in acest caz, scrie eonline.com

Politistii sustin ca au descoperit o bancnota de 20$ facuta sul, langa cadavrul lui Heath. Desi politia neaga ca ar fi gasit substante stupefiante ilegale in apartament, bancnota sul este folosita deobicei pentru aspirarea nazala a drogurilor praf.

"Bancnota a fost trimisa la laborator pentru cercetari, desi nu prezenta urme de drog", au declarat reprezentantii NYPD. Ei nu au confirmat daca politia banuieste sau nu consumul de droguri in acest caz.

Filiala televiziunii CBS din New York, citand surse implicate in investigatie, a anuntat ca in apartamentul lui Heath Ledger au fost gasite cateva pachete care contineau o substanta necunoscuta. Dar nu s-a confirmat daca aceste pachete apartineau actorului sau nu.

Apropiatii lui Heath, comunitatile de fani dar si vedetele au reactionat imediat, deplangand imensa pierdere pe care cinematografia o resimte.

"Heath a cunoscut o multime de oameni, de toate nivelurile, in scurta sa viata. Numai cativa insa au reusit sa-l cunoasca pe Heath cu adevarat. Era un om la locul lui, generos, bun la suflet, iubitor de viata, care a fost un model inspirational pentru multi", a declarat tatal vedetei, de origine australiana, Kim Ledger.

Ang Lee, regizorul cu care Ledger a lucrat la "Brokeback Mountain", a declarat dupa aflarea vestii: "Munca alaturi de Heath mi-a produs una dintre cele mai pure bucurii din viata mea. El a contribuit la rolul sau, Ennis del Mar, cowboy-ul homosexual din "Brokeback Mountain", cu mai mult decat oricare dintre noi si-ar putea imagina. Avea o sete pentru viata, pentru dragoste si pentru adevar, dar si o vulnerabilitate cu care a reusit sa-i faca pe toti cei care l-au cunoscut sa-l iubeasca atat de mult. Pierderea lui este devastatoare"

CNN.com a lansat propunerea ca persoanele care l-au cunoscut pe Heath sa scrie pe site, impartasind astfel experienta traita de ei si celorlalti. Cititori din toata lumea au reactionat imediat, descriindu-l pe actor ca pe un om deosebit, calm, modest si extrem de cald cu ceilalti.

Reprezentantii familiei au anuntat ca inca nu s-a luat o decizie in privinta ceremoniei de inmormantare, nici in Statele Unite, nici in Australia, tara natala a lui Heath Ledger. Totusi corpul neinsufletit al actorului a fost depus la o casa funerara din estul Manhattan-ului, anunta Entertaniment Tonight, citand surse din familia lui Ledger.