Tatăl lui Elon Musk, Errol Musk, are un copil cu cea care i-a fost timp de 18 ani fiică vitregă, despre care spune că ar fi "planul lui Dumnezeu", informeazăThe Telegraph.

Errol MuskFoto: Captura Telegraph

Errol Musk, în vârstă de 72 de ani, are un copil de 10 luni cu Jane Bezuidenhout, fiica sa vitregă de numai 30 de ani. Musk s-a căsătorit cu Heide, mama lui Jana, când aceasta avea patru ani, însă a declarat pentru Sunday Times că niciodată nu a privit-o ca pe o fiică, din cauza perioadelor lungi de timp în care a crescut departe de familie. Errol Musk a avut doi copii cu mama Janei, însă au divorțat după 18 ani de căsătorie.

Acesta spune că Jana a fost cea care l-a contactat, după ce s-a despărțit de prietenul ei anul trecut.

"Eram singuri, pierduți. Un lucru a condus la altul - îl poți numi planul lui Dumnezeu", a declarat acesta.

Două luni mai târziu, Jana a aflat că este însărcinată. Deși presupuneau că tatăl copilului este fostul prieten al tinerei, după ce a făcut testul de paternitate, Musk a aflat că el este tatăl.

"Jana este o fată încântătoare și o mamă minunată. Mi-a spus că i-am schimbat viața", a mai adăugat Musk.

Povestea ar putea explica mai multe luni de ostilitate între Elon Musk și tatăl său, despre care se spune că n-au vorbit mai bine de un an.

Într-un interviu recent, Elon Musk l-a descris pe tatăl său ca fiind "o ființă umană teribilă", însă nu a motivat spusele sale.