Arnold Schwarzenegger a postat primul mesaj pe Twitter după intervenția chirurgicală suferită săptămâna trecută, în care mărturisește că este recunoscător să fie în viață, relateazăABC News.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este adevărat: m-am întors! Am adormit cu gândul că mă voi trezi cu o mică incizie și m-am trezit cu una mare, dar ghiciți ce? M-am trezit, iar acesta este un lucru pentru care trebuie să fiu recunoscător. Le mulțumesc doctorilor și asistentelor. Sunt recunoscător pentru toate mesajele pline de bunătate", a scris Schwarzenegger pe Twitter.

Mesajul lui Arnold Schwarzenegger

Mesajul lui Arnold Schwarzenegger

Foto: Captura Twitter

Arnold Schwarzenegger, fosta glorie a Hollywoodului și ex-guvernator al Californiei,a fost operat de urgență pe cord deschissăptămâna trecută, după o problemă în cadrul unei intervenții asupra unei valve cardiace.

Nu este pentru prima oară când actorul septuagenar, care a jucat în filme precum "Conan Barbarul", "Total Recall" sau "Terminator" suferă o intervenție cardiacă. În 1997, a decis să iși înlocuiască o valvă aortică, deși doctorii nu estimau atunci că intervenția este urgentă, însă Arnold Schwarzenegger a insistat să o facă atât timp cât este „încă tânăr".