Robert De Niro şi Ben Stiller i-au interpretat pe procurorul special Robert Mueller şi pe Michael Cohen, avocatul preşedintelui american Donald Trump, la emisiunea „Saturday Night Live” (SNL). În acest show, cei doi actori au făcut referire la percheziţiile făcute recent de FBI la biroul lui Michael Cohen, scrie News.ro, citând hollywoodreporter.com.

Robert De Niro si Ben Stiller la SNLFoto: Captura YouTube

În prima parte a show-ului au apărut şi Kate McKinnon, care l-a interpretat pe procurorul general Jeff Sessions, şi Beck Bennett, care l-a interpretat pe vicepreşedintele Mike Pence.

În acest show, Michael Cohen, interpretat de Ben Stiller, a apărut neliniştit din cauza interogării cu Robert Mueller care urma şi a reacţionat la percheziţiile FBI efectuate la biroul şi locuinţa lui.

„Ştiţi câte probe am în biroul meu? Sunt avocatul lui Donald Trump. Am un întreg hard drive etichetat cu «yikes!»” a spus Cohen, interpretat de Stiller, adăugând că preşedintele american este „cel mai inteligent, amabil, atrăgător” din lume şi omul cu cea mai mică probabilitate de a se implica în comploturi.

Robert Mueller (Robert De Niro) a apărut la jumătatea show-ului, interogându-l pe Cohen (Stiller) în timpul unui test poligraf. El a dezvăluit poreclele pe care el şi echipa lui le folosesc pentru Trump şi oamenii săi, spunând că porecla preşedintelui a fost schimbată din „Mica damă de companie a lui Putin” la „Mica damă de companie a lui Stormy” (cu referire la actriţa porno Stormy Daniels, care susţine că a avut o aventură cu Donald Trump, n.r.). Numele de cod pe care l-a dezvăluit pentru Cohen a fost „dead man walking” („zombi”, n.r.).

Spectacolul a inclus şi referinţe la filmul „Un socru de coşmar/ Meet the Parents” (2000), în care au jucat Robert De Niro şi Ben Stiller.

„Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975.

Citește și: