Actorul spaniol Javier Bardem, care a lucrat cu regizorul Woody Allen pentru filmul "Vicky Cristina Barcelona", a declarat într-un interviu acordat Paris Match că nu regretă şi nici nu se simte ruşinat pentru colaborarea cu cineastul american, acuzat de fiica vitregă Dylan Farrow de agresiune sexuală, scrie News.ro. El a precizat: "Dacă ar fi existat dovezi că Woody Allen este vinovat, atunci, da, nu aş mai fi lucrat cu el, dar am dubii".

HotNews.roFoto: Hotnews

După reapariţia acuzaţiilor, în toamna anului trecut, mai multe staruri, inclusiv Colin Firth, Ellen Page şi Natalie Portman, s-au distanţat de regizor.

"Sunt foarte şocat de acest tratament subit. Judecători din statele New York şi Connecticut l-au găsit nevinovat. Situaţia lui legală de astăzi este aceeaşi ca în 2007", a mai spus Bardem.

Nicio învinuire nu a fost făcută după ce Farrow l-a acuzat de molestare pe când era copil, ceea ce Allen neagă.

Următorul film al lui Allen, "A Rainy Day in New York", aşteaptă încă o dată de lansare. Doi dintre actorii din distribuţie, Rebecca Hall şi Timothée Chalamet, şi-au donat deja onorariile obţinute unor organizaţii de caritate, distanţându-se de regizor.

Javier Bardem nu este singurul care îi ia apărarea lui Allen. Înaintea lui, actorii Alec Baldwin şi Diane Keaton, veche prietenă a cineastului, şi-au arătat susţinerea.