La filmarile pentru o emisiune TV, Alla Pugaciova a cazut de pe scara si si-a rupt piciorul. Spre uimirea tuturor, cantareata nu a intrerupt insa showul. Fire apriga si incapatanata, Pugaciova a strans din dinti, a urcat pe scena. Multi nici nu au sesizat nimic, iar filmarile au decurs normal. A doua zi insa, diva si-a facut aparitia cu piciorul in bandaj ghipsat si cu baston. Cantareata a refuzat orice modificare de program.

Conform graficului, Pugaciova urma, ca si in ziua anterioara, sa urce pe o scarita ingusta pe scena, pe partea cealalta urmand sa-si faca aparitia Maksim Galkin, alta voce indragista a estradei rusesti. Orchestra a lansat primele acorduri, regizorul a dat drumul la motoare. Alla a urcat treptate, dar cand sa puna piciorul pe scena…. Poc! Era tocul de la cizma. Cu o figura chinuita, Pugaciova s-a apucat cu mana de picior.

Momentul de slabiciune a trecut insa repede, Pugaciova si-a adunat fortele si s-a ridicat. De bratul lui Galkin, a mers incet spre centrul scenei, spre spectatori. Odata rolul jucat, Pugaciova s-a retras pe bancuta de unde urma sa urmareasca restul spectacolului. La un moment dat a strigat sa i se aduca o alifie. In platoul de filmare nu s-a gasit insa nimic potrivit. Programul a durat patru ore. La final, Pugaciova era epuizata.

Ajunsa acasa, a chemat medicul abia dimineata, dupa o noapte alba. I s-a aplicat alt bandaj si a fost sfatuita sa evite miscarile bruste. Cateva ore mai tarziu, Pugaciova reaparea pe platou, intr-o rochie lunga care-i acoperea piciorul infasurat in gips.

P.S. Acest articol a aparut la cererea unui cititor HotNews.ro, care a postat un comentariu in acest sens la articolul despre refacerea grupului News Kids On The Block