Kylie Minogue a dansat alaturi de un performer de strada inainte de a pleca de la Paris. Cantareata l-a urmarit pe breakdancer in timp ce isi executa numarul la Gara de Nord din Paris pentru cativa banuti. Ea a apreciat actul artistic si l-a rasplatit cu 10 euro. Incantat, omul care a recunoscut-o pe vedeta a strans-o in brate sub privirile calatorilor. Ea a inceput sa danseze cu el pentru cateva momente. Apoi a plecat in graba pentru a prinde trenul Eurostar cu destinatia Londra, dezvaluie Daily Mail.

Inainte de isprava de la gara, Kylie s-a intalnit cu fostul ei logodnic, Olivier Martinez si cu cateaua acestuia, Sheba. Ei au fost vazuti de mai multe ori impreuna prin cafenelele din Paris. Luni, Kylie chiar a plimbat-o singura pe Sheba.

Cei doi s-au despartit in februarie 2007 dupa ce Olivier Martinez a inselat-o pe Kylie care la acea vreme urma un tratament in urma cancerului la san. Gestul lui a atras antipatia presei care l-a numit "Sobolanul".

Kylie insa a negat de mai multe ori faptul ca s-ar fi reinfiripat dragostea fata de Olivier. Ea a tinut sa declare ca: "Am iubit-o pe Sheba, catelusa lui. Ea a fost dragostea vietii mele. A avut un rol important in timpul tratamentului. De multe ori am stat imbratisate pe sofa".

Desi presa banuie ca cei doi sunt din nou apropiati, vedeta tine sa sublinieze ca: "Imi place sa ma intalnesc cu barbati, deci nu sunt singura. Nu va faceti griji. Un an a trecut foarte repede. Acum ma simt bine si incerc sa ma bucur de sanatate cat mai mult posibil. Asa ca nu am timp sa stau si sa ma intreb unde este barbatul perfect. Sunt sigura ca isi va gasi singur drumul catre mine."