Se pare ca exista limite peste care nici macar presa de scandal nu trece, indiferent de cat de tarziu se ia aceasta decizie. Desi au aparut comentarii si promo-uri tv, filmul in care regretatul actor Heath Ledger este la o petrecere la care se consuma droguri nu a mai fost difuzat. Filmul realizat in Ianuarie 2006 include o declaratie a lui Heath in care acesta este de acord cu consumul unor anumite substante ilegale. Decizia de a anula difuzarea a fost luata in ultimul moment din considerente de decenta vis-a vis de familia indoliata.

Entertainment Tonight si The Insider au achizitionat inregistrarea video pe o suma foarte mare si miercuri au lansat online informatii despre existenta ei. In cateva ore aceleasi programe tv au inceput difuzarea unor teasere agresive de promovare a difuzarii intregului material filmat in aceeasi seara. Cu o ora inaintea difuzarii programelor pe post a aparut pe site o declaratie a ambelor echipe ale showurilor in care se anunta retragerea de la difuzare a materialului: "Din respect pentru famila lui Heath Ledger, Entertainment Tonight si The Insider au decis sa nu mai difuzeze materialul anuntat despre Heath".

Totusi un purtator de cuvant al celor doua programe tv a lamurit situatia explicand continutul filmului. Acesta a fost inregistrat la Chateau Marmont in ianuarie 2006. Pe filmare apare un barbat necunoscut care consuma cocaina. Ledger apare band bere dintr-o sticla. Insa el vorbeste despre consumul de droguri. Heath Ledger se confeseaza in privinta trecutului sau cu drogurile si isi face probleme despre prezenta lui la acea petrecere. "N-ar trebui sa fiu aici. Am fumat joint-uri in ultimii 20 de ani. O sa primesc penalizare de la prietena mea (Michelle Williams). Avem un copil de trei luni, Matilda, Matilda Rose", sunt cuvintele pe care Heath le spune in inregistrarea respectiva, dialogand cu alt invitat la petrecere.

Firma de PR care l-a reprezentat pe Heath Ledger a ripostat imediat, comentand incidentul drept o "exploatare rusinoasa si de cea mai joasa speta" din partea Associated Press dar si disperarea Entertainment Tonight de a cumpara materialul "cu o suma imensa de bani in speranta unei povesti exploatante si suculente despre Heath".