James Bond, cel mai faimos spion din lumea cinematografiei, nu va fi, probabil, niciodată interpretat de o femeie, a declarat producătoarea executivă a celebrei francize, citată de DPA, transmiteAgerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Bond este un bărbat. Un personaj masculin. A fost scris pentru a fi (interpretat de) un bărbat şi, probabil, va rămâne astfel", a indicat sâmbătă Barbara Broccoli pentru publicaţia britanică The Guardian.

"Nu trebuie să transformăm personajele de sex masculin în femei. Hai să creăm mai multe personaje feminine şi să facem ca acţiunea să se potrivească cu acestea", a adăugat ea.

Discuţiile privind un Bond feminin s-au amplificat în contextul în care duminică Jodie Whittaker va deveni prima femeie care îl va interpreta pe celebrul Doctor Who.

"Să ne uităm la modul în care lumea s-a schimbat. Sunt de părere că (...) Bond s-a schimbat odată cu vremurile.(...) Cred că în special filmele cu Daniel [Craig] au devenit

mult mai actuale în ceea ce priveşte modul în care sunt privite femeile", a declarat producătoarea în vârstă de 56 de ani.

Broccoli este fiica lui Albert 'Cubby' Broccoli, cel care a produs multe dintre filmele francizei, şi este responsabilă pentru alegerea distribuţiei.