Cântăreața și actrița americană Selena Gomez a fost spitalizată după o cădere nervoasă, de două ori în ultimele două săptămâni, iar, în prezent, se află într-o clinică pentru tratarea tulburărilor mintale, potrivit tmz.com, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

În ultima săptămână din septembrie, artista în vârstă de 26 de ani a fost internată la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un episod depresiv provocat de rezultatele proaste ale unor analize sangvine. Gomez a fost supusă unui transplant de rinichi anul trecut, iar aceste analize arătau un număr alarmant de mic de leucocite în sângele cântăreței, potrivit unor surse citate de tmz.com. Câteva zile mai târziu, Selena a fost externată, dar a fost reinternată după ce alte analize sagvine pe care le-a făcut au avut aceleași rezultate proaste, motiv pentru care aceasta a făcut o cădere nervoasă, având și atacuri de panică.

Selena Gomez a fost apoi mutată într-o clinică psihiatrică de pe coasta de est a SUA.

Pe 23 septembrie, Selena Gomez a publicat un mesaj potrivit căruia urma să ia o pauză pe rețelele de socializare online, notând: "Luați aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor".

Iar într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii de pe Instagram, aceasta a spus că depresia "i-a consumat cinci ani din viață".

Selena Gomez a fost ținta unor comentarii negative pe rețelele de socializare după ce fostul ei iubit cântărețul canadian Justin Bieber s-a logodit cu modelul Hailey Baldwin.

În 2014, Selena Gomez a stat o perioadă într-o clinică de dezintoxicare.