Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei Catherine de Cambridge, a născut, luni, la un spital din Londra, un băieţel, acesta fiind primul ei copil și al soțului ei, milionarul James Matthews, potrivit bbc.com.

HotNews.roFoto: Hotnews

Mama şi copilul se simt bine, a anunţat purtătorul de cuvânt al cuplului.

Un purtător de cuvânt de la palatul Kensington, reședința oficială a ducesei Catherine de Cambridge și a soțului ei, prințul William, a declarat că cei doi "sunt încântați" pentru părinții bebelușului.

Copilul Pippei Middleton s-a născut la doar o zi după ce prințul Harry și soția sa, ducesa Meghan de Sussex, au făcut public faptul că vor deveni părinți.

Informația despre sarcina Pippei a fost dată publicității de cotidianul britanic The Sun, citând o sursă, în aprilie, în timp ce sora mai mare a acesteia, ducesa Catherine de Cambridge, se pregătea să nască al treilea său copil și al prințului William al Marii Britanii. Prințul Luis de Cambridge s-a născut pe 23 aprilie.

Într-un articol publicat în iunie în Waitrose, Pippa a confirmat sarcina, adăugând că, spre deosebire de ducesa Catherine de Cambridge, care a suferit de o formă gravă de grețuri matinale, ea a trecut de primul trimestru fără să aibă probleme de sănătate.

Pippa, în vârstă de 35 de ani, și Matthews, în vârstă de 43 de ani, s-au căsătorit pe 20 mai 2017, la Biserica St. Mark din Englefield.

Pippa Middleton a devenit celebră după ce a fost aleasă ca domnişoară de onoare la nunta surorii sale, actuala ducesă de Cambridge, cu prințul William, în 2011, potrivit Mediafax.