Actorul britanic Idris Elba, în vârstă de 46 de ani, a fost ales cel mai sexy bărbat în viață pe 2018 de revista People, el succedându-i cântărețului american Blake Shelton.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actorul londonez, al treilea bărbat de culoare care primește acest titlu, după Denzel Washington, în 1996, și Dwayne "The Rock" Johnson, în 2016, a declarat că nu i-a venit să creadă când a fost sunat de editorii People.

"A fost ceva de tipul «Nu este adevărat. Chiar așa?»", a povestit acesta.

"M-am uitat în oglindă, m-am analizat. Mi-am spus «Da, ești sexy astăzi». Dar, să fiu sincer, a fost doar un sentiment plăcut. A fost o surpriză frumoasă - mi-am alimentat ego-ul", a mai spus Elba.

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a fost recompensat, în 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV "Luther". Printre filmele în care a jucat se numără "Cercul de foc/ Pacific Rim" (2013), "Thor. Întunericul" (2013), "Prometheus" (2012), "Thor" (2011), "Rockenrolla" (2008) şi "Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom" (2013). De asemenea, a jucat în serialul american "The Wire".

În ultima vreme, fanii actorului, fiul unor migranți africani, au făcut campanie pentru ca acesta să preia rolul lui James Bond, după ce va fi lansat ultimul film în care partitura spionului 007 este interpretată de Daniel Craig, programat pentru 2020.

În ultimii ani, printre cei recompensați cu titlul de cel mai sexy bărbat în viață - acordat din 1985 - s-au numărat Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney și Channing Tatum.

Anul trecut, titlul de cel mai sexy bărbat în viață i-a fost atribuit cântărețului de muzică country Blake Shelton.

Sursa:Mediafax