Actorul Florin Busuioc a suferit, marți seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgență din oraș pentru o intervenție chirurgicală.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Județean de urgență din Craiova", a declarat, pentru Mediafax, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la fața locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraș.

UPDATE 1:30 Operația la care a fost supus actorul Florin Busuioc la Spitalul de Urgență din Craiova a fost finalizată cu succes, în urmă cu doar câteva minute, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, Cristina Geormăneanu, actorul se află acum în afara oricărui pericol, medicii efectuând o operație minim invazivă, pentru montarea unui stent.

"Operația a fost o reușită, i s-a montat un stent și acum pacientul este în afara oricărui pericol. În legătură cu celelalte detalii, familia nu îmi permite să dau nicio declarație. Important este, însă, că totul s-a terminat cu bine", a declarat purtătorul de cuvânt.

Florin Busuioc a suferit un infarct la finalul unei piese în care juca, a fost transportat de urgență la Spitalul din Craiova și, în ciuda faptului că s-ar fi dorit efectuarea intervenției la București, starea de sănătate a actorului nu a permis transportul.

Florin Busuioc are 56 de ani.

Florin „Busu” Busuioc (n. 19 mai 1962, Hunedoara) este un actor român și prezentator al rubricii "Vremea" din cadrul Știrilor Pro TV. În 2010, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.[2]eteorologie ca cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa.