Un model australian afirmă că nu i s-a permis să intre la Louvre pentru că era îmbrăcată prea provocator, ea acuzând că regulile muzeului sunt arhaice, scrie express.co.uk.

HotNews.roFoto: Hotnews

Newsha Syeh a postat pe Instagram, unde are 260.000 de followers, imagini cu rochia respectivă, în afara celebrului muzeu. Modelul spune că incidentul ”i-a frânt inima” și a povestit cum angajatul de la securitate i-a interzis să intre.

View this post on Instagram

Picasso would have loved my outfit ✨

A post shared by Newsha Syeh (@mewsha) on

”A făcut cele mai oribile și scârbite gesturi și expresii faciale, m-a repezit să mă acopăr și, cu ochi plini de ură, m-a împiedicat să intru”, scrie ea pe rețeaua de socializare.

”Am tendința de a fi puțin rebelă când e vorba de cum mă îmbrac, dar m-am născut într-o țară (Turcia) unde femeile pot fi arestate doar pentru că își arată părul, așa că celebrez libertatea pe care mi-o oferă alte țări”, a spus ea pentru Mial Online. ”El (paznicul) ne-a lăst până la urmă în muzeu după ce am pus un palton gigantic în acea zi caniculară, dar nu am mai avut chef să mă bucur de artă după aceea”, a adăugat ea.

Newsha Syeh, 25 de ani, a apărut, ca model, în diferite campanii publicitare, și este o figură importantă pe Instagram.

View this post on Instagram

The best city to get lost in

A post shared by Newsha Syeh (@mewsha) on

View this post on Instagram

I feel celestial \uD83D\uDCAB

A post shared by Newsha Syeh (@mewsha) on