"No Country for Old Men" a fost desemnat Cel mai bun film la editia a 19-a a Producers Guild of America Awards. Gala a avut loc sambata noapte la hotelul Beverly Hills Hilton. Producatorii filmului, Scott Rudin si fratii Coen au obtinut si trofeul "Producatorul Anului".

"Ratatouille" a fost desemnat cel mai bun film de animatie al anului.

La capitolul productii tv, "30 Rock" a luat premiul pentru Cel mai bun serial de comedie iar "Clanul Soprano", Cel mai bun serial dramatic.

"Colbert Report" a fost desemnata cea mai buna productie de divertisment sau concurs, invingand programe ca The Amazing Race, Project Runway, American Idol sau Real Time.

Michael Moore este si el iubit de producatorii americani, plecand acasa cu trofeul pentru Cel mai bun film documentar, "Sicko".

Alte productii premiate: "Bury My Heart at Wounded Knee", miniseria HBO desemnata drept Cel mai bun program tv de lunga durata; "Planet Earth", coproductia Discovery-BBC - premiul pentru Cel mai bun program tv - nonfictiune.

Simon Fuller, producatorul emisiunilor American Idol si Familia Beckhams, a obtinut premiul pentru Cel mai vizionar producator.

Fondatorii YouTube, Chad Hurley si Steve Chen au fost premiati pentru Avangarda.

In incheiere, filmul co-produs de Oprah Winfrey, "The Great Debaters", a obtinut Premiul Stanley Kramer pentru probleme sociale aduse pe marele ecran.