Topul celor mai dorite 99 de femei in 2008 realizat de AskMen.com a fost facut public. Clasamentul este intocmit anual de catre cititorii si echipa AskMen, acestia votand cele mai atragatoare femei, pe parcursul unui an. Cititorilor le-a fost cerut ca in momentul in care voteaza sa aiba in vedere, in afara de sex-appeal si frumusete, calitatile pe care le au acele femei, precum: inteligenta, carisma, umorul si ambitia. In acest an, prima pozitie a topului a fost ocupata de actrita Katherine Heigl.

Top 10: Cele mai dorite femei ale anului 2008

1. Katherine Heigl

Katherine Heigl a avut un an remarcabil. Rolul pe care l-a interpretat in "Grey's Anatomy" i-a adus premiul Emmy pentru cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial drama. De asemenea, Heigl a jucat in productia de succes "Knocked Up" si a fost prezenta in lista celor mai fascinante persoane ale anului 2007. Tot in 2007, artista s-a casatorit cu cantaretul Josh Kelley. Katherine Heigl a fost aleasa cea mai dorita femeia a anului 2008 deoarece este frumoasa, talentata si are simtul umorului bine dezvoltat.

2. Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio este o brazilianca exotica care a aparut la nenumarate prezentari de moda si in diferite campanii, mai ales pentru Guess. Alessandra este atractia show-ului anual Victoria’s Secret Fashion.

3. Kate Beckinsale

Kate Beckinsale a dovedit ca vampirii pot in sexy in Underworld si a avut mare succes in urma rolurilor din The Aviator si Vacancy. In afara faptului ca este frumoasa si sexy, Beckins a dovedit ca este o persoana inteligenta.

4. Eva Mendes

Eva Mendes a aparut in cateva productii de succes in anul 2007, precum We Own the Night si Ghost Rider . Mai mult, actrita a pozat goala pentru o campanie PETA. Mendes este apreciata pentru stilul pe care il adopta, pentru farmecul sau si mai ales pentru sex-appeal.

5. Jessica Alba

Jessica Alba, una din cele mai apreciate actrite, si-a aratat latura distractiva in Good Luck Chuck. In 2007, actrita si-a reluat rolul lui Susan Storm in Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer . Votata in 2006 cea mai dorita femeie, actrita este apreciata pentru frumusete, sex-appeal si naturalete.

6. Scarlett Johansson

Anul trecut, Scarlett Johansson a jucat in The Nanny Diaries si a fost imaginea firmei de lux Louis Vuitton. In acest an, actrita urmeaza sa apara pe marile ecrane in productii precum Mary Queen of Scots, The Other Boleyn Girl, Vicky Cristina Barcelona si He's Just Not That Into You .

7. Jessica Biel

Cunoscuta ca o adolescenta draguta si inocenta datorita interpretarii rolului lui Mary Camden in serialul 7th Heaven (Al saptelea Cer), Jessica Biel a surprins in 2007 prin aparitia in Now Pronounce You Chuck & Larry . In acest an artista va aparea in Powder Blue si Hole in the Paper Sky , iar in 2009 in Easy Virtue .

8. Rihanna

Rihanna s-a bucurat de un real succes in 2007, dupa ce a lansat albumul Good Girl Gone Bad, care include hiturile "Umbrella", "Shut Up and Drive" si "Don't Stop the Music". Rihanna are o voce deosebita si un corp demn de invidiat.

9. Marisa Miller

Marisa Miller este un model renumit, care a aparut intr-o reclama pentru Victoria's Secret. Marisa este cunoscuta datorita prezentarii unor costume de baie intr-un numar al celebrei reviste Sports Illustrated.

10. Adriana Lima

Adriana Lima este una dintre cele mai bune imagini si unul dintre cele mai dorite modele din lume. Lima este considerata una din cele "10 modele perfecte" ale Victoria's Secret si este purtatoarea de cuvant a Armani Jeans.