Hugh Hefner incearca sa faca un copil impreuna cu iubita lui, Holly Madison, informeaza lifestyleextra.com. Blonda, in varsta de 28 de ani, si fondatorul Playboy (81 de ani) sunt foarte nerabdatori sa conceapa un copil, motiv pentru care isi petrec aproape tot timpul facand sex.

Madison a declarat: "Ne dorim un copil. Incercam foarte mult sa il facem..chiar foarte mult. Imi doresc sa primesc cadou de Ziua Indragostitilor o casa si un copil.".

Cu toate ca se straduieste sa faca un copil, Hugh a refuzat sa comenteze zvonurile potrivit carora urmeaza sa se casatoreasca.

Hefner are deja patru copii - Christie (55 de ani) si David (52 de ani) din prima casatorie cu Mildred Williams, si Marsden (17 ani) si Cooper (16 ani) impreuna cu fostul model Playboy, Kimberley Conrad.

Holly s-a mutat in resedinta Playboy din Los Angeles in anul 2001, fiind una dintre cele 8 iubite oficiale ale lui Hugh.

In prezent, Holly locuieste in acea casa impreuna cu celelalte doua iubite ale fondatorului Playboy. Holly Madison, Kendra Wilkinson si Bridget Marquardt apar in show-ul de televiziune "Girls of the Playboy Mansion".