Michael Jackson i-ar fi dăruit bijuterii unui băiețel în schimbul actelor sexuale, potrivit documentarului Leaving Neverland, care se centrează pe povestea a doi bărbați - Wade Robson and Jimmy Safechuck, care îl acuză pe superstar că i-a abuzat sexual atunci când aceștia erau copii, relatează BBC.

Michael JacksonFoto: MichaelJackson.com

Leaving Neverland, care durează patru ore, a avut premiera vineri la Festivalul de Film Sundance din Utah, lăsând spectatorii profund ”devastați și tulburați” de mărturiile celor doi bărbaţi care spun că au fost victimele vedetei, când erau mici.

Reporterul USA Today Patrick Ryan a postat că informațiile din documentar sunt tulburătoare și că una dintre acestea este faptul că Mickael Jackson le-a dat victimelor sale bijuterii în schimbul actelor sexuale și chiar a organizat o nuntă cu jurăminte și un inel cu diamante.

Wade Robson și James Safechuck spun că aveau 7, respectiv 10 ani când s-au împrietenit cu starul pop.

Acum, aceștia susțin că au fost abuzați sexual de Michael Jackson, deși cântărețul a negat mereu acuzațiile.

Poliția a făcut un raid la ferma Neverland din California în 2003 în timpul unor investigații privind acuzația că a molestat un băiat de 13 ani.

Cazul a ajuns în faza de judecată și Wade Robson a fost citat ca martor. A spus sub surământ că starul nu l-a abuzat niciodată și că Michael Jackson a fost achitat în 2005.

Ulterior, Robson a recunoscut în cele din urmă terapeutului său că și el a fost una dintre victime.

”Chiar dacă mi se întâmplase mie, tot nu îmi venea să cred. Nu puteam să cred că este un lucru rău ceea ce a făcut Michael, până acum aproximativ 6 ani”, a spus Robson.