Mircea Badea a fost făcut KO în doar câteva secunde în revanșa cu „motociclistul” Teodor Tedi Emi, într-un meci care a avut loc sâmbătă într-un mall bucureștean.

Mircea Badea, KOFoto: Captura YouTube

Înainte de începerea meciului, un spectator se aude strigând „Jos PSD”.

După knock-out, sportivul a găsit timp să facă și câteva flotări, înainte ca Mircea Badea să dea semne de revenire.

„Artele martiale inseamna multa munca, disciplina, respect, nu vorba multa si aroganta. Cred ca Mircea Badea a inteles lucrul asta dupa ce i-am acordat revansa”, a scris pe Facebook, după meci, Teodor Tedi Emi, multiplu campion național în sporturile de contact.

Mircea Badea a replicat și el, tot pe Facebook, dar puțin mai târziu decât sportivul:

„Sa spui despre asta ca e "motociclist", cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

P.S. Sa spui cum "am fost lesinat minute bune" este fake news: nu te lasa doctorul sa te ridici pana nu ti face teste. N-am facut deloc caz de meciul asta inainte, n-o sa fac nici dupa”.

Context

În 2014, Mircea Badea a fost învins prin KO tehnic în runda a doua de către Teodor Emanuel intr-un meci organizat de Federația Română de Kempo. Badea a abandonat în runda a doua, acuzând dureri la spate după ce a primit o lovitura de picior de la adversarul său, multiplu campion național la Muay Thai.

Mircea Badea a criticat constant motocicliștii, în emisiunea sa, pentru zgomotul pe care îl produc cu "pârâitoarele" și pentru ca unii dintre ei încalcă des regulile de circulație. În replica, un grup de motocicliști s-a dus în fața sediului Antenei 3 să-i ceară socoteala lui Mircea Badea pentru amenințările pe care vedeta le proferase la adresa unuia dintre ei.

Printre ei se afla si Teodor Emanuel, care l-a invitat pe Mircea Badea la un sparring - luptă de antrenament în ring.

"Mircea, rămâne sau nu valabilă provocarea?", l-a abordat Teodor.

"Ce vrei tu de la mine? Ia zi, ce vrei?", l-a întrebat Badea.

Teodor Emanuel era nemulțumit că, probabil într-o postare pe Facebook, Badea ar fi criticat abilitățile de luptători ale sportivilor K1. "Asta ai scris tu, că sportivii K1 sunt niște boxeri ratați, că ne bați", i-a reproșat motociclistul, provocându-l la sparring.

"Eu nu fac sparring", l-a refuzat Badea scurt.

"Dacă vrei, ne batem și făra mănuși. Dacă tu accepți, eu accept!", l-a provocat mai departe motociclistul-sportiv.

"Aici in fata la Antena 3, asa? Uite, eu sunt ușor de găsit, în general. Eu nu pot discuta - <>. Am fi niște cretini, crede-mă. Eu nu vreau să-ți demonstrez ție absolut nimic. Prietene, esti cel mai bun. E în regulă", a replicat Badea. ​