Mircea Badea susține că lovitura primită sâmbătă de la „motociclistul” Teodor Tedi Emi în urma căreia a fost făcut KO, după doar 5 secunde de la începerea meciului, a fost una „norocoasă”.

Mircea Badea, KOFoto: Captura YouTube

Sâmbătă, Mircea Badea a urcat în ring cu multiplul campion Teodor Tedi Emi, într-un meci revanșă după înfrângerea din 2014. Meciul a durat doar cinci secunde, vedeta TV căzând la sol după ce a încasat un genunchi în barbă.

„S-a întâmplat practic nimic în urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emisiuni live radio/tv de a doua zi”, a comentat marți Mircea Badea, într-o postare pe Facebook în care precizează că nu are nimic de reproșat organizatorilor.

Iată mai jos postarea lui Mircea Badea:

„Bai, nene, mai terminați cu istericalele și băgatul capului în poză. Organizatorii sunt absolut ok și n-am nimic să le reproșez. N-am spus absolut nimic înainte, nu intenționam să spun nici după, dar mă forțează istericii care și-au găsit o ocupație.

Nu sunt genul care să cer voie, aprobare, confirmare nimănui. Au fost respectate toate regulile, am avut viza medicală rezultată în urma unui control detaliat.

S-a întâmplat practic nimic în urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emisiuni live radio/tv de a doua zi.

M-am înscris ca orice altă persoană într-o competiție bine organizată. Și cu asta, basta. Organizatorul și domnul Cristian Iordache și-au respectat toate înțelegerile luate de comun acord. Lasați-i în pace!

P.S. Iar eu personal nu dau doi bani găuriți pe "grija" sau "îngrijorarea" isterică manifestată de ipocriți. Fiți bărbați, hienelor!”.

Citește și: