Johnny Depp a intentat un proces de defăimare împotriva fostei sale soţii, Amber Heard, de la care solicită 50 de milioane de dolari, informează dpa, citată de Agerpres.

Johnny DeppFoto: Captura YouTube

Actorul, în vârstă de 55 de ani, pretinde în plângerea depusă că acuzaţiile de violenţă domestică formulate de Heard la adresa sa sunt "o farsă elaborată", a informat vineri TheBlast.com.

Starul din "Piraţii din Caraibe" susţine că fosta sa soţie a depăşit măsura atunci când a scris un articol pentru publicaţia Washington Post în luna decembrie.

"Acum doi ani, am devenit o figură publică care ilustrează abuzul domestic şi am simţit întreaga forţă a mâniei culturii noastre faţă de femeile care vorbesc în public (despre asta)", a scris Heard în editorial.

În articol, actriţa de 32 de ani nu menţiona numele fostului său soţ, însă Depp susţine că referirea la el este clară.

Articolul "depinde de premisa centrală că Heard a fost victima abuzului domestic şi că Depp a comis acte de violenţă împotriva sa", se arată în plângere.

"Depp nu a abuzat-o niciodată pe Heard. Acuzaţiile sale împotriva lui au fost false de la momentul în care au fost făcute în 2016", indică acelaşi document.