Ducesa de Sussex, Meghan Markle, nu ar dori să nască la spitalul St. Mary din Londra, locul preferat de membrii din familia regală britanică pentru nașterea copiilor. De altfel, chiar soțul ducesei, prințul Harry a fost adus pe lume în acest spital londonez, afirmă The Sun, citat de Reuters.

Meghan Markle si printul HarryFoto: Agerpres/AP

Meghan Markle va încălca, dacă va alege să nască în altă parte, o tradiție veche de aproape patru decenii a familiei regale. De altfel, Prințesa Diana l-a născut pe Prințul Harry la St. Mary în anul 1984, iar Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, și-a adus pe lume toți cei trei copiii la acest spital.

Ziarul „The Sun” scrie și că Meghan Markle a optat pentru un spital care se află mai aproape de casa cuplului din Windsor. Motivul pentru care Meghan și Harry ar fi ales această opțiune este faptul că cei doi preferă ca fosta actriță americană să aibă parte de liniște după ce va naște primul copil al cuplului. Datorită faptului că spitalul este într-o zonă mai puțin populară, cei doi vor avea parte de mai puțină agitație după venirea pe lume a copilului.

Palatul Kensington nu a comentat încă aceste zvonuri.

Copilul ducilor de Sussex va fi al șaptelea în succesiunea la tron a Marii Britanii și se așteaptă ca această naștere să fie mediatizată pe întreg mapamondul.

Popularitatea familiei regale este uriașă, mai ales în ultimul timp, după ce și mezinul, prințul Harry a ales să se căsătorească. Orice mișcare a ducilor este atent monitorizată de media și orice greșeală sau abatere de la regulile de etichetă a ducesei este taxată de către jurnaliștii de pe întreg globul.