Prințul Harry și realizatoarea TV Oprah Winfrey lucrează împreună la crearea unui serial documentar despre sănătatea mentală care va fi difuzat de către Apple, a anunțat miercuri Palatul Kensington, reședința familiei regale britanice, scrie AFP.

HotNews.roFoto: Hotnews

Serialul vizează relatarea ”poveștilor unor personalități extraordinare care rezistă celor mai dificile situații, oferind posibilitatea unei mai bune înțelegeri” a ceea ce ne înconjoară, a anturajului și a noastră.

Ducele de Sussex și superstarul TV sunt co-creatori și producători executivi ale acestui serial, a precizat Palatul, fără a dezvălui calendarul difuzării documentarului.

În 2017, Harry, fratele său William și soția acestuia, Kate, au lansat Heads Together, o structură care vizează strângerea de fonduri pentru susținerea unor proiecte pentru bolile psihice, luptând totodată împotriva stigmatizării persoanelor afectate.

În același an, Harry a admis că a traversat o perioadă de ”haos total”, până să împlinească 30 de ani, ceea ce l-a îndemnat să caute sprijin psihologic pentru a depăși trauma morții mamei sale, Prințesa Diana, în 1997, într-un accident de mașină.

Harry, în vârstă de 34 de ani, va deveni în curând tată, în contextul în care soția sa, Meghan, 37 de ani, așteaptă primul copil la sfârșitul lui aprilie/ începutul lui mai.