Arya Stark este personajul din serialul "Game Of Thrones" care a petrecut cel mai mult timp comiţând crime pe parcursul întregii serii, potrivit unei analize realizate de Press Association, transmite Agerpres.

Arya StarkFoto: HBO Go

Fiica cea mai tânără a familiei Stark, interpretată de Maisie Williams, a petrecut mai mult timp ucigând indivizi (două minute şi 25 de secunde) şi crime în masă (un minut) decât oricare alt personaj în cele şapte sezoane ale serialului.

Cu toate acestea, Jon Snow, interpretat de Kit Harington, este cel care petrece cel mai mult timp pe ecran (13 minute şi nouă secunde) săvârşind acte de violenţă, inclusiv 15 secunde în care ucide, şapte minute şi 41 de secunde în care se duelează şi patru minute şi 52 de secunde în care apare în bătălii sau încăierări.

El este urmat de Brienne din Tarth, interpretată de Gwendoline Christie, care petrece 10 minute şi 9 secunde în cele şapte serii implicată în scene de violenţă, dintre care şase minute şi 50 de secunde în dueluri şi trei minute şi şapte secunde în bătălii sau încăierări.

Serialul a fost deseori criticat pentru scenele de violenţă şi de nuditate, iar cercetările arată că există o schimbare semnificativă a proporţiilor acestora pe parcursul derulării serialului.

În primele episoade, numărul scenelor de nuditate de pe ecran îl depăşea cu mult pe cel al scenelor de violenţă - două minute şi 46 secunde faţă de 36 de secunde în primul episod din prima serie - însă în cea de-a treia serie balanţa s-a înclinat către scenele de violenţă - 32 de minute şi 35 secunde faţă de 30 de minute şi 15 secunde în cel de-al treilea episod.

În total, pe parcursul celor şapte sezoane scenele de nuditate au însumat o oră, 16 minute şi 31 de secunde, iar cele de violenţă trei ore, nouă minute şi 35 de secunde.