Actrița sud-africană Charlize Theron spune că își crește băiețelul în vârstă de șapte ani ca pe o fetiță, după ce copilul, pe care l-a adoptat în 2012, i-a spus încă de la vârsta de trei ani că acesta este genul de care aparține, scrie Mediafax, citând dailymail.co.uk.
Starul hollywoodian, care mai are un copil adoptat, o fetiță în vârstă de trei ani pe nume August, a stârnit controverse anul trecut, după ce Jackson a fost fotografiată purtând rochie.
Într-un interviu pentru The Daily Mail, actrița în vârstă de 43 de ani a declarat că o crește pe Jackson ca pe o fetiță încă de când aceasta avea trei ani.
"Da, și eu am crezut că este băiețel. Până când ea s-a uitat la mine, când avea trei ani, și mi-a spus «Nu sunt băiețel!»", a povestit actrița.
"Așa că, iată, am două fetițe frumoase acum, pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez și vreau să văd că reușesc în viață", a mai spus aceasta, care a explicat că nu ea trebuie să ia o decizie privind identitatea de gen a copiilor ei.
"Treaba mea este să le sărbătoresc și să le iubesc și să mă asigur că au tot ceea ce este nevoie pentru a fi cine vor ele. Și voi face orice pot pentru ca ai mei copii să aibă acest drept și să fie protejați", a declarat Theron, care i-a adoptat pe micuți ca mamă singură.
Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din "Cu capul în nori" (2004), "Eu, Peter Sellers" (2004), "Aeon Flux" (2005) şi "Hancock" (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, în "The Road", o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a mai putut fi văzută pe marile ecrane în comedia romantică "Tânăra adultă/ Young Adult" (2011). În 2012, acesta a putut fi văzută în două pelicule cu mare succes de casă - "Snow White & the Huntsman/ Albă ca Zăpada şi războinicul vânător" şi "Prometheus". De asemenea, actrița a jucat în 2014 în "A Million Ways to Die in the West", iar, în 2015, în "Dark Places" și "Mad Max: Fury Road", care a câștigat şase premii Oscar.
With regard to genetic factors, a study by Hare reported that trans women have a longer androgen receptor gene than cis men, which is less effective at binding testosterone, potentially preventing complete masculinization of the brain (prenatal androgen exposure or sensitivity, or lack thereof, is an often cited mechanism to explain observed brain-structure differences). A study by Bentz found that trans men have a CYP17 allele distribution like cis men and unlike cis women. A twin study published in the International Journal of Transgenderism found that 33% of identical twin pairs were both trans, compared to only 2.6% of non-identical twins who were raised in the same family at the same time, but were not genetically identical.
Environmental factors have also been proposed. The failure of an attempt to raise David Reimer from infancy through adolescence as a girl after his genitals were accidentally mutilated is cited as disproving the theory that gender identity is determined by upbringing.
Cel mai usor lucru pentru un cercetator cu o astfel de misiune e sa-si aleaga ipotezele stiintifice care avanseaza misiunea
Cel mai usor lucru pentru un astfel de cercetator e sa-si aleaga si manipuleze datele asa incat ipoteza sa fie validata.
Cel mai usor lucru pentru o comunitate de selectie a lucrarilor astfel viciata este sa gaseasca tot felul de cusururi lucrarilor care invalideaza ipoteza.
Cel mai usor lucru pentru un activist pe un forum e sa dea copy paste de pe un sait LGBT care a selectat cu atentie publicatiile care le valideaaaza agenda.
Cel mai usor lucru pentru a diagnostica un transsexual este sa-i pui intrebari la o varsta la care nu stie nimic despre sex. Din cele scrise de tine si din recomandarile APA rezulta ca exista o totala nepotrivire intre cercetarea fundamentala si practica diagnosticului. De ce nu diagnosticam transsexualii pe baza de masuratori pe creier si genetica?
Cel mai usor lucru pentru a trata un transsexual e sa il trimiti la chirurg, sa taie de ici, sa coase dincolo, pentru a-i oferi iluzia ca s-a facut ceva si s--a rezolvat problema, cand studiile citate de tine arata ca problema e cu capul. Daca hormonii iti pot schimba creierul intr-unul de femeie, de ce nu se prescrie tratament hormonal in sens invers?
Cel mai usor lucru cand esti activist trans si ai exemplul lui David Reimer e sa-l rastalmacesti exact pe dos. Faptele sunt asa: Iei un nou nascut cu un sex biologic, il cresti toata viata ca sexul opus, cu toate operatiile si tratamentele hormonale, si tot cu sexul din ADN ramane.
90% dintrre profesorii din universitatile americane sunt liberali. Jonathan Haidt a aratat cum predispozitiile determina rationalizarile, chiar si in cazul cercetatorilor, motiv pentru care aceasta disproportie e periculoasa. Ce sa vezi, s-a publicat chiar azi: https://www.youtube.com/watch?v=k5wy8LssFGo
Ciudat este ca in aceasta era a materialismului stiintific are atata succes determinismul mintii asupra materiei. Materialismul, in care nu ma indoiescc ca crezi, spune ca nu exista minti, doar trupuri fizice. Gnosticismul dualist postmodern manifesttat in transsexualism spune ca nu esti ce arata realitatea obiectiva, accesibila tuturor, ci gandurile mintii tale, accesibile numai tie. Si chiar de ar fi asa, inafara de experienta trupului de femeie, de unde stie un eventual transsexual cum e sa te simti ca o femeie? Iti place culoarea roz? Se ajunge la exact stereotipurile cu care se lupta feministii, ca daca esti de un anumit sex trebuie sa gandesti intr-un anumit fel.
Cazul Reimen nu are nimic de a face cu transsexualismul. Pentru a trage concluziile pe care vrei tu sa le tragi ar trebui un transsexual.
Exemple: cuplu de lesbiene, dintre care una zice ca e un el, desi e mama, isi creste copii non-binar http://www.fox4news.com/trending/florida-couple-raises-genderless-baby
Comportament homosexual intre prieteni hetero https://twitter.com/OrwellNGoode/status/1118285295655510017