După spectaculoasa apariţie a actorului spaniol Javier Bardem în rolul personajului negativ din "Skyfall"(2012) al seriei James Bond, o altă actriţă de origine spaniolă se alătură distribuţiei viitorului episod din saga agentului 007, relatează ziarul spaniol La Vanguardia, citat de Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Este vorba de actriţa cubanezo-hispanică Ana de Armas, noua "Bond Girl", potrivit anunţului făcut joi de regizorul american Cary Fukunaga, într-un eveniment transmis online din Jamaica.

Cel de-al 25-lea lungmetraj din seria James Bond, fără titlu încă, îi va avea de asemenea în distribuţie - potrivit acestui eveniment organizat de studioul Universal - pe actorul american Rami Malek, laureat recent cu Oscar pentru interprearea magistrală a lui Freddie Mercury în Bohemian Rhapsody.

Viitorul episod din seria James Bond va marca şi reîntoarcerea actriţei franceze Lea Seydoux, care a apărut deja în 2015 în "Spectre" şi care va relua rolul doctoriţei Madeleine Swann.

Este un pas important în cariera internaţională a tinerei actriţe Ana de Armas care a apărut în serialele spaniole "El Internado" sau "Hispania". Totuşi la vârsta de 30 de ani, ea se poate lăuda cu o carieră promiţătoare la Hollywood: a jucat alături de Harrison Ford şi Ryan Gosling în "Blade Runner 2049", are un film gata de lansare, patru în postproducţie, în timp ce participă la filmările altora două.