Actorul britanic Idris Elba s-a căsătorit cu logodnica sa, Sabrina Dhrowre, într-o ceremonie secretă, care a avut loc vineri, în Maroc, iar imaginile de la eveniment vor fi publicate în numărul din luna iulie al Vogue Marea Britanie, potrivit contactmusic.net, citat de Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Actorul britanic Idris Elba, în vârstă de 46 de ani, şi Sabrina Dhrowre, în vârstă de 29 de ani, s-au logodit anul trecut.

Potrivit unor imagini publicate pe platforma de socializare Instagram, Sabrina a purtat o rochie de mireasă de la Vera Wang, iar mirele, un costum marca Ozwald Boateng.

Petrecerea, care se va încheia duminică, a debutat la hotelul Ksar Char Bagh din Marrakesh şi va continua la Mandarin Oriental.

Actorul britanic, ales cel mai sexy bărbat în viață pe 2018 de revista People, a mai fost căsătorit cu Hanne Norgaard, în perioada 1999 - 2003, cu care are o fiică în vârstă de 17 ani, Isan, și cu Sonya Nicole Hamlin (patru luni, în 2006). Idris mai are un fiu în vârstă de cinci ani dintr-o relație cu Naiyana Garth.

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a fost recompensat, în 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV "Luther". Printre filmele în care a jucat se numără "Cercul de foc/ Pacific Rim" (2013), "Thor. Întunericul" (2013), "Prometheus" (2012), "Thor" (2011), "Rockenrolla" (2008) şi "Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom" (2013). De asemenea, a jucat în serialul american "The Wire".

În ultima vreme, fanii actorului, fiul unor migranți africani, au făcut campanie pentru ca acesta să preia rolul lui James Bond, după ce va fi lansat ultimul film în care partitura spionului 007 este interpretată de Daniel Craig, programat pentru 2020.