Miercuri seara, la sediul Natiunilor Unite din New York, a fost forfota de staruri. Pe covorul negru intins la intrare au pasit prietenii Madonnei care au au fost invitati la strangerea de fonduri organizata de cantareata. La final, Madonna a strans peste 3,7 milioane de dolari pentru fondul ei de caritate "Raising Malawi" si pentru UNICEF, in beneficiul copiilor saraci din toata lumea si pentru copii afectati de SIDA din Africa.

Dupa eveniment Madonna a declarat: "Vreau sa se stie ce putere are "Raising Malawi". Si vreau sa ajut copiii sarmani din toata lumea dar si sa ii fac pe altii sa-i ajute", titreaza eonline.com.

Evenimentul a constat intr-un dineu si o licitatie in direct, urmate de un coctail presarat de muzica live a unor vedete de top. Inainte ca macar sa-ti arati generozitatea la licitatie, pentru a intra plateai numai pentru dineu 2500 de dolari de persoana.

Printre invitati, in afara de Madonna si fiica sa, Lourdes au fost prezenti: Rosie O'Donnell, Tom Cruise si Katie Holmes, Jennifer Lopez si Marc Anthony, Gwen Stefani, Gwyneth Paltrow, Diddy, Drew Barrymore si Justin Long, Demi Moore si Ashton Kutcher, Brooke Shields, Jerry si Jessica Seinfeld, Donald Trump, si celebrele ambasadoare ale Natiunilor Unite, Lucy Liu si Téa Leoni.

Salma Hayek a fost si ea acolo, mai ales ca evenimentul a fost sponsorizat de Gucci, unde boss este logodnicul ei, Francois Henri Pinault.

Rihanna, Timbaland, Nelly Furtado si Alicia Keys au cantat live dupa licitatia prezentata de Chris Rock.

Daca unele dintre celebritati au fost prezente la eveniment pentru a sprijini cauza Madonnei, altii au venit doar sa-si sprijine prietenii sau numai pentru a profita de enorma publicitate oferita de aceasta ocazie.

Gwen Stefani a declarat extaziata: "Incredibil! A fost atat de inspirat, incat a facut orice altceva sa para neimportant. De-asta suntem aici". Gwyneth Paltrow in schimb a venit sa o sustina pe "o veche prietena, Madonna".

La licitatie, cel mai important lucru de ofertat a fost ocazia de a calatori in turneu cu Madonna si o lectie de dans cu ea si cu Gwyneth. Acest cadou nepretuit s-a vandut cu 600.000 de dolari.

Tom Cruise a licitat pana la 100.000 de dolari pentru un pachet sportiv: o calatorie pe stadionul Yankee alaturi de Alex Rodrigues si o lectie de fotbal privata de o ora cu David Beckham. Din pacate, Cruise a pierdut si pachetul a fost vandut la 350.000 de dolari.