După încheierea sagăi Skywalker în decembrie, următorul film din galaxia "Star Wars" al Walt Disney Co, va veni de la creatorii hitului global "Game of Thrones" al companiei HBO, a declarat marţi directorul executiv al companiei citat de Reuters.

HotNews.roFoto: Hotnews

Disney a anunțat săptămâna trecută că a programat o serie de filme "Star Wars" pentru decembrie 2022, 2024 și 2026, dar nu a dezvăluit alte detalii. Acestea vor fi primele filme după ce "Star Wars: The Rise of Skywalker" vaapărea în decembrie 2019.

Vorbind marți la o conferință a investitorilor, directorul Bob Iger a confirmat că filmul din 2022 va apărea în colaborare cu David Benioff și D.B. Weiss, creatorii seriei de fantezie medievală "Game of Thrones". El nu a furnizat alte detalii.

Disney a declarat că seria va spune o poveste separată de saga Skywalker care a început cu filmul original "Star Wars" din 1977.

Compania a anunțat, de asemenea, că Rian Johnson, regizorul "Star Wars: The Last Jedi", are în lucru o trilogie separată "Star Wars". Nu a fost prezentată o dată de lansare.