Comedia romantică “Oh, Ramona!”, în regia Cristinei Jacob, este disponibilă începând de sâmbătă în 190 de țări prin intermediul platformei globale Netflix, după ce a stabilit recorduri în cinematografe, cu 260.531 de spectatori în cele 12 săptămâni în care a rulat pe marile ecrane românești, anunță Mediafax.

Filmul Oh, Ramona!Foto: Afis

„După apariția în cinematografe, unde este full experience, este posibil ca filmul să fie lansat și pe Netflix”, spunea regizorul Cristina Jacob la premiera filmului. De pe 1 iunie, pelicula este disponibilă, împreună cu filmele anterioare ale cineastei, atât pentru utilizatorii platformei în România, cât și la nivel global.

Despre aparitia filmului pe Netflix, regizorul Cristina Jacob spune: „Mă bucur să știu că filmul ajunge în toată lumea, la toți adolescenții, în toate limbile lumii, pentru că acest film l-am făcut despre și pentru ei. Netflix asta reușește să facă, să ajungă, fără bariere de timp și spațiu, în casele tuturor”.

Scenaristul Andrei Ciobanu, autorul cărții după care s-a făcut filmul, adaugă: „Mi se pare ceva incredibil și mă bucur mult că se întâmplă acest parteneriat cu Netflix, fiindcă în acest moment, în ceea ce înseamnă piața de filme pe online, este cel mai fain lucru care ți se poate întâmpla. Oricum, mie încă mi se pare de necrezut că de la o postare pe Facebook, acum 5 ani, s-a ajuns astăzi la această discuție. E un sentiment minunat. Sperăm să se uite cât mai mulți oameni la el”.

Comedia “Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic “Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

Aşteptată, deopotrivă, de fanii cărţii lui Andrei Ciobanu şi de cei ai filmelor “Selfie” şi “Selfie 69” ale Cristinei Jacob, comedia “Oh, Ramona!” a fost lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, iar de pe 1 iunie este disponibilă pe platforma Netflix.