Actorul turc Burak Özçivit a fost prezent miercuri în Afi Palace Cotroceni cu ocazia inaugurării unui nou magazin de haine pe care îl reprezintă. Mulți fani români, printre care zeci de adolescente, s-au călcat în picioare pentru a putea să facă o poză și să ia un autograf de la actorul turc.

BurakFoto: Captura YouTube

Burak Özçivit și-a făcut apariția în mall-ul bucureștean la ora 16:30, deși în program scria că actorul va veni în centrul comercial la ora 16. Unele persoane au fost prezente în mall încă de dimineață, unele de la orele 10-11.

Actorul turc ar fi trebuit să țină o sesiune de autografe lângă cinematograf, însă din cauza faptului că fanii români se îmbulzeau pe scenă, echipa de securitate a actorului a hotărât să îl retragă pe turc de pe scena.

Totuși, după 15 minute actorul s-a întors în fața fanilor dorind să poată avea o discuție cu aceștia. Din cauza faptului că tinerii se îmbulzeau din nou pe scenă, Burak a plecat definitiv din fața cinematografului.

Scenele de îmbulzeală și de înjurături puteau fi evitate dacă organizatorii ar fi anticipat amploarea acestui eveniment, sunt de părere unii participanți: „Ar fi mers chestia asta într-o sală de cinema, nu să ne țină afară”, a afirmat o fană.

După câteva ore de stat în picioare în care tinerii s-au luptat pentru șansa de a primi un autograf de la actorul lor preferat, mulți au renunțat și au plecat cu un gust amar: „Asta e România, ăștia suntem noi, așa am învățat și deci așa știm să ne comportăm”, au fost cuvintele și concluzia pe care unii fani ai actorului au tras-o la finalul acestor evenimente.

După toată îmbrânceala, unii fani tot nu au renunțat și s-au strâns în fața magazinului de haine pe care Burak a venit să îl inaugureze.

Burak Ozcivit este un actor și model turc în vârstă de 34 de ani. În anul 2003, Burak a primit premiul Top Model of Turkey. El este cunoscut publicului din țara noastră datorită rolurilor pe care le-a avut în producții precum Suleyman Magnificul sau Dragoste Inifintă, serial premiat cu Emmy în 2007 pentru cea mai bună telenovelă.

Poză făcută cu o oră înainte ca actorul să intre în centrul comercial