Fiica lui Johnny Depp și a cântăreței Vanessa Paradis, Lily-Rose, și actorul Colin Farrell au fost surprinși miercuri de fotografi pe străzile din București, într-o scurtă pauză la filmările pentru thrillerul S.F. ”Voyagers”.

Lily Rose DeppFoto: Imdb.com

Cei doi actori fac parte din echipa care a început să filmeze la București la finalul lunii iulie cu regizorul Neil Burger, cunoscut pentru pelicule ca ”Limitless/ Dincolo de limite” sau ”The Illusionist/ Iluzionistul”.

Lily-Rose Depp și Colin Farrell au fost surprinși îmbrățișați într-o pauză de filmare, relatează Daily Mail.

Actrița în vârstă de 20 de ani încearcă să iasă din umbra părinților ei mult mai cunoscuți, Vanessa Paradis și Johnny Depp.

Thrillerul, care se filmează în Capitala României, este povestea unui grup de copii care sunt trimiși într-o misiune spațială pentru a popula o planetă nou descoperită, dar sfârșesc într-o colonie primitivă, de trip tribal, după ce căptianul lor, un adult, este ucis.

Cel mai recent proiect la care a colaborat Lily-Rose este comedia ”L'homme fidèle/ Un om fidel”, comedia franțuzească în care a ținut capul de afiș alături de Laetitia Casta și Louis Garrel.

Colin Farrell filmează la București după ce a dezvăluit că în timpul producției pentru ”Minority Report” a avut nevoie și de 56 de duble pentru o replică mai complicată, din cauza mahmurelii. Farrell a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut din cauza consumului de alcool, fiind internat într-o clinică de dezalcolizare în 2018.