Wilmark a devenit tatic sambata, cand logodnica sa Ioana a nascut un baietel. “Are 51 cm, 3,750 kg, e brunet si il cheama Loukas” a declarat incantat proaspatul tatic.

Nasterea a decurs usor, fara complicatii, insa cu multe emotii pentru Wilmark, care totusi nu si-a pierdut curajul si a asistat la minunatul eveniment.

“Ioana se simte bine si ne bucuram ca nu au existat probleme. E brunetel, deci seamana cu mine!”, a spus in culmea fericirii realizatorul emisiunii “Latino Party” de la radio InfoPro.

“Pentru siguranta doctorii ne-au sfatuit sa recoltam celule stem si au fost foarte bucurosi ca am facut asta”, a continuat acesta.

Wilmark si Ioana au ales ca baietelul lor sa se numeasca Loukas pentru ca “are k, asa ca la Wilmark si e o traditie in familie sa avem nume de apostoli", potrivit unui comunicat de presa.

Wilmark si Ioana sunt impreuna de 3 ani si au planificat nunta dupa aducerea pe lume a copilului, deoarece, dupa cum spune taticul “trebuie ca si el sa asiste la un eveniment atat de important ca nunta noastra”.