Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez a defilat în închiderea show-ului pe care Donatella Versace l-a pregătit pentru Săptămâna modei de la Milano 2019 într-o versiune a emblematicei rochii "jungle" verde pe care a purtat-o la gala premiilor Grammy din anul 2000, scrie Mediafax.

Jennifer LopezFoto: Agerpres/EPA

Casa de modă italiană Versace şi-a prezentat vineri seară, la Milano, colecţia de primăvară/ vară 2020, iar starul pop în vârstă de 50 de ani s-a alăturat pe podium unor modele foarte tinere, printre care s-au numărat Gigi și Bella Hadid.

Lopez a purtat o versiune mai nouă și mai sexy a rochiei verzi cu decolteu și șliț foarte adânci, care, la momentul respectiv, a apărut pe prima pagină a ziarelor. Ea a fost însoţită pe podium de creatoarea de modă Donatella Versace.

"Pentru colecția de primăvară/ vară 2020, Versace onorează un moment simbolic în care moda și cultura au devenit catalizator pentru progresul tehnologic", se arată într-un comunicat al companiei.

Fostul CEO al Google Eric Schmidt a dezvăluit la mult timp după momentul de la gala Grammy că au fost atât de multe căutări pentru fotografii cu acea rochie încât asta l-a inspirat să creeze Google Images.

Între timp, fotografiile cu Lopez defilând în noua versiune a rochiei au fost vizualizate de peste 2 milioane de ori pe reţelele de socializare online.

În aprilie, într-o înregistrare video apărută pe platforma YouTube, Lopez spunea că "cel mai important moment legat de modă al ei" a fost cel în care a purtat acea rochie și că a aflat mulți ani după că acest lucru a contribuit la crearea serviciului Google Images.

Show-ul de vineri a marcat a 20-a aniversare de la includerea imprimeului jungle în colecțiile Versace.

Jennifer Lopez este actriţă, dansatoare, cântăreaţă şi femeie de afaceri, deţinând o linie de articole vestimentare şi lansând mai multe parfumuri. Devenită o veritabilă legendă în lumea modei, mai multe dintre ţinutele ei au captat atenţia presei internaţionale şi au stârnit vâlvă în publicaţiile de profil, aşa cum a fost cazul rochiei Versace de culoare verde pe care artista a purtat-o la cea de-a 43-a gală de decernare a premiilor Grammy.