​​Starul K-pop Sulli fost găsită moartă în în casa acesteia din Seongnam, Coreea de Sud. Aceasta a fost găsită fără suflare de managerul ei luni după-amiază, scrie CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Managerul cântăreței a vorbit cu ea duminică iar luni nu a mai primit niciun semn de la aceasta. Atunci când a mers la ea acasă pentru a vedea ce se întâmplă, a găsit-o moartă. Un oficial implicat în anchetă a declarat că din primele investigații, femeia se pare că s-a spânzurat. Cântăreața, a cărei nume real este Choi Jin-ri, a fost găsită la etajul al doilea al casei ei situate la sud de capitala Seoul. În casa femeii a fost găsit un bilețel dar conținutul nu a fost încă analizat.

Sulli a fost actriță încă de când era mică. În 2009, aceasta a intrat într-o trupă de K-pop pe care a părăsit-o în 2015 pentru a se concentra pe cariera sa de actriță. În 2019 a revenit în industria muzicală ca artist solo.

K-pop sau Korean pop music este unul dintre cele mai mari branduri exportate de Coreea de Sud în ultimii 10 ani. Mulți dintre cântăreți sunt supuși unor mari presiuni, fiind nevoiți să învețe alte limbi asiatice, să se antreneze intens atât muzical cât și pentru a dansa cât mai bine. Cazul lui Sulli nu este unul singular. Jonghyun, un alt star important al acestei industriei s-a sinucis în 2017 pe fondul stresului uriaș la care a fost supus.