Asa sora, asa frate? Fratele mai mic a lui Paris Hilton, Barron Hilton (18 ani) a fost arestat marti dimineata, dupa ce a fost surprins conducand sub influenta bauturilor alcoolice si avand in posesie un permis de conducere falsificat, informeaza people.com. Tanarul Hilton si-a petrecut intreaga zi in inchisoare si a fost eliberat dupa ce apropiatii sai au platit cautiunea in valoare de 20 000 de dolari. Procesul de judecata a fost stabilit pe data de 14 aprilie.

Hilton conducea un Mercedes de culoare neagra, in momentul in care un motociclist a observat ca tanarul conducea necontrolat, potrivit purtatorului de cuvant al politiei. Barron Hilton conducea sub influenta bauturilor alcoolice, iar potrivit legii persoanele care nu au implinit 21 de ani nu au voie sa consume deloc alcool. Insa, mai grav este faptul ca tanarul Hilton poseda un permis de conducere falsificat. Barron a fost detinut la sectia de politie Lost Hills, iar masina a fost confiscata.

Tatal lui Barron, Rick Hilton a declarat: "Nu am fost contactat de nici unul dintre copii mei si nici de catre politie. Daca ceea ce am auzit este adevarat, atunci voi avea foarte multe de spus - insa fiului meu, nu presei.".