Comediantul Ricky Geravis a prezentat ceremonia de decernare a premiilor pentru a cincea și ultima oară și nu s-a abținut de la unele glume „usturătoare” în timpul monologului său de deschidere. Gervis a vorbit despre Felicity Huffman și condamnarea sa la închisoare sau despre eșecul filmului „Cats”. Nici Leonardo DiCaprio nu „a fost iertat” de comediant, acesta șocând și totodată, făcând publicul să râdă, la glumele sale referitoare la vârsta iubitelor lui DiCaprio.

Leonardo DiCaprioFoto: Captura YouTube

Geravis a adus în discuție filmul lui Tarantino „A fost odată la... Hollywood”, în care DiCaprio joacă unul dintre rolurile principale:

„Durează aproape trei ore...e epic”, a spus el, adăgând faptul că „Leonardo DiCaprio a participat la premieră și până la finalul filmului, fata cu care a ieșit la întâlnire a devenit prea bătrână pentru el.”

În timp ce spectatorii, inclusiv DiCaprio, râdeau la gluma lui, comediantul a continuat: „Până și Prințul Andrew e ceva gen «Haide, prietene, ai aproape 50 de ani, fiule».”

DiCaprio se întâlnește cu modelul Camila Morrone în vârstă de 22 de ani.

Filmul „A fost odată la Hollywood” a câștigat premiul în categoria cel mai bun film - comedie/musical. Lista câștigătorilor o găsiți aici.