Madonna si-a prezentat filmul "Filth & Wisdom" in cadrul Festivalului de Film de la Berlin. Primul film regizat de cantareata in varsta de 49 de ani nu a fost primit cu prea mult entuziasm, ba dimpotriva. Ceea ce il salveaza, spun criticii, sunt optimismul pe care il transmite, precum si coloana sonora.

Ieri, dupa vizionarea filmului, criticii au cazut de acord ca Madonna a evoluat: de la stadiul de actrita mediocra la cel de regizor. La fel de mediocru. "Incoerent si plictisitor, cu niste replici groaznice, filmul raspandeste totusi optimism, desi si acesta este mult prea evident. Iti smulge insa un zambet la sfarsitul filmului", sustine Hollywood Reporter.

Screen International sustine ca filmul Madonnei nu a fost atat de prost pe cat au fost interpretarile ei actoricesti, insa "filmul are sanse sa fie uitat destul de repede".

"Filth & Wisdom" este povestea a trei colegi de apartament, aiuriti si imprastiati, care viseaza la bani si faima. Pentru a-si atinge visul, acestia recurg la tot felul de slujbe de prost gust. In rolul principal joaca Eugene Hutz, solistul trupei Gogol Bordello, a carei muzica se regaseste in coloana sonora.

Madonna nu s-a lasat impresionata de criticile primite, sustinand ca are de gand sa regizeze mai multe filme pe viitor.

Surse: popsugar.com, reuters