"Vine ziua cea mare si eu nu i-am luat nimic." De multe ori ati spus sau ati auzit pe cineva spunand acest lucru atunci cand vine vorba de cadouri. Oricui i s-a intamplat sa ramana in pana de idei cand vine vorba despre acest lucru. De aceea cativa designeri s-au gandit la altfel de cadouri.

Verighete. De ce sa ne chinuim sa alegem verighete cat mai complicate, cand putem opta pentru acestea care se completeaza reciproc, nu numai spiritual? Aceste verighete din aur de 24 carate reprezinta un ying si yang care exista peste tot, chiar si in ateliere.

Verighete
Foto: thisoldhouse.com

Cerceii sunt o idee foarte la indemana atunci cand vine vorba despre cadouri. Totusi nu ne-am plictisit de stelute, inimi, floricele, toate aceste stereotipuri? Iata cateva modele prin care sigur veti "agata" ceva, mai ales in cazul modelului cu clestisori. Dar nici cu modelele cu dalta sau chei nu ne este rusine.

Cercei
Foto: thisoldhouse.com

Tricoul "lucrator". Imprimeuri cu Angelina Jolie sau Brad Pitt? Neahhh. Aratati cat de muncitoari sunteti cu acest tricou cu imprimeuri reprezentand chei fixe, chei tubulare, clesti, suruburi, surubelnite, foarfece, ciocane, dalti, leviere, adica tot ceea ce aveti nevoie pentru a rezolva o defectiune. Vedeti ca puteti avea zeci de scule intr-un singur "ambalaj"?

Tricou
Foto: thisoldhouse.com

Catarama. Acum la moda sunt curelele late, dar conteaza foarte mult si catarama acestora. Aceste catarame in forme de drujba, cleste reglabil sau ferastrau v-ar face sigur sa iesiti in evidenta, nu credeti? Atentie foarte mare ca drujba sa aiba piedica trasa!

Catarame
Foto: thisoldhouse.com

Un accesoriu aproape nelipsit oricarei persoane este lantisorul. De obicei acesta este insotit de un medalion, de o cruciulita sau o inimioara. Plictisita de aceste idei de cadouri banale si invechite, astepti ca iubita sa iti atarne de gat un bolovan, dar nu mai bine ii atarni tu un ciocan, o surubelnita sau un fierastrau? In miniatura bineinteles.

Lant
Foto: thisoldhouse.com

sursa: thisoldhouse.com