​​Prințul Charles și Katy Perry s-au reunit marți seară la Palatul Whitehall din Londra. Fiul reginei a numit-o pe cântăreața americană ambasador al British Asian Trust pentru India. În timpul discursului lui Katy Perry, artista a vorbit despre „sufletul bun” al moștenitorului coroanei britanice, afirmând faptul că prințul a rugat-o să cânte pentru plantele lui, notează revista People.

Katy PerryFoto: Flickr

Cântăreața americană l-a cunoscut pentru prima dată pe prințul Charles în India în urmă cu trei luni, în Mumbai.

„Sunt încântată să mă aflu aici pentru că sunt un mare fan al Alteței Sale Regale și a tuturor lucrurilor pe care le-a făcut și continuă să facă, în special în India pentru copii ”, a spus Perry.

„Din experiența mea, știu că prințul are un suflet incredibil de bun - atât de bun încât da, uneori vorbește cu plantele sale. Și m-a întrebat dacă aș putea să le cânt plantelor lui. Și o voi face, aveți cuvântul meu, domnule!”, a continuat cântăreața.

Decizia de a o numi Perry ambasador pentru British Asian Trust a fost puternic criticată pe social media.

British Asian Trust a fost fondat în 2007 de către prințul Charles în parteneriat cu oameni de afaceri britanico-asiatici. Scopul organizației este de a sprijini aproximativ 5.8 milioane de copii care lucrează forțat și de a ajuta la diminuarea traficului de copii.