Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5.30 dimineața, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Polițiștii, ajunși la fața locului, au deschis un dosar pentru lovire, iar Crudu a fost dusă la spital pentru îngrijiri, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 13.41 Animatoarea TV a fost audiată de polițiști și a anunțat că nu va formula plângere împotriva iubitului ei. Între timp, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, anunță purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Ciprian Romanescu.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.

Este vorba despre Daniela Crudu. Aceasta a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit Cancan.ro, medicii i-au spus că are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă. Se pare că ar trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale și este foarte probabil ca în cursul acestei zile să fie transferată la o altă clinică unde se poate face operația.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe.