​O vedetă olandeză a reţelelor de socializare, care a dezvăluit recent că este persoană transgender, a anunţat luni că va prezenta pe internet următoarea ediţie a concursului Eurovision, care va avea loc în Olanda, scrie Agerpres, citând AFP. Ea are peste 13 milioane de admiratori pe YouTube şi Instagram.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Salutaţi-o pe prezentatoarea voastră de pe internet a concursului Eurovision 2020", care va avea loc în luna mai la Rotterdam", a spus Nikkie de Jager, cunoscută şi sub numele NikkieTutorials, într-o înregistrare video difuzată pe YouTube, platforma care a făcut-o cunoscută pe plan mondial graţie unor tutoriale dedicate artei machiajului.

Nikkie de Jager, în vârstă de 25 de ani, - care are peste 13 milioane de admiratori pe YouTube şi Instagram - a apărut în această înregistrare video alături de cântăreţul olandez Duncan Laurence, câştigătorul ediţiei de anul trecut a concursului Eurovision, desfăşurată în oraşul israelian Tel Aviv.

Nikkie de Jager va prezenta evenimentul prin intermediul conturilor Eurovision de pe reţelele de socializare şi de pe YouTube, au anunţat organizatorii. Ea va avea apariţii şi pe micile ecrane în timpul semifinalelor şi finalei concursului şi va înregistra în prealabil seriale pe YouTube cu concurenţi din mai multe ţări participante.

Tutorialele despre machiaj realizate de Nikkie de Jager au făcut din ea una dintre cele mai renumite prezentatoare din acest domeniu. Ea a colaborat cu mai multe vedete americane, inclusiv cu starleta de reality-show Kim Kardashian şi cu cântăreţele Lady Gaga şi Katy Perry.

În ianuarie, Nikkie de Jager a dezvăluit că este persoană transgender, ea făcând mărturisirea printr-o înregistrare video care a fost vizionată de atunci de 32 de milioane de ori.