Al Pacino (79 de ani) a fost părăsit de actriţa israeliană Meital Dohan, după o relație de doi ani, aceasta spunând că cei aproape 40 de ani diferență de vârstă între ei "sunt obstacol prea mare. Ea s-a plâns și că actorului "nu îi place să cheltuiască bani" și că a primit de la el doar flori, relatează online ziarul spaniol ABC, potrivit Agerpres.

Al Pacino in 88 minutesFoto: whatwouldtotowatch.com

Diferenţa de vârstă este un lucru destul de complicat pentru un cuplu, mai ales când este vorba despre patru decenii. Un exemplu este cuplul format de actriţa şi cântăreaţa israeliană Meital Dohan, în vârstă de 40 de ani, şi Al Pacino, în vârstă de 79 de ani, care după doi ani petrecuţi împreună au decis să pună capăt relaţiei lor. Este ceea ce a povestit Meital publicaţiei The Times of Israel, asigurând că a fost o decizie foarte grea, însă era inevitabilă. "Este greu să fii alături de un bărbat atât de în vârstă, chiar şi dacă este Al Pacino", a spus Dohan.

Actriţa, cunoscută pentru interpretarea personajului Yael Hoffman din seriaul "Weeds", a continuat: "Diferenţa de vârstă este dificilă. Am încercat să o neg, dar este un bărbat mult prea în vârstă, ca să fiu sinceră. De aceea, cu toată dragostea noastră, relaţia noastră nu avea viitor".

În afară de diferenţa de vârstă, ea a mărturisit că actorului nu îi place să cheltuiască. "Nu îi place să cheltuiască bani. Nu mi-a cumpărat decât flori", a asigurat actriţa, dorind să explice totuşi că nu este motivată de interese financiare. "Nu ştiu cum pot să spun altfel, decât că nu îi place să cheltuiască bani", a subliniat ea, evitând totuşi să folosească cuvântul "zgârcit".

Dohan a confirmat astfel despărţirea celor doi despre care se vorbea de o săptămână, după ce Al Pacino a pozat singur pe covorul roşu al galei premiilor Oscar.

"Am avut o ceartă cu el şi l-am părăsit recent, dar sper să rămânem prieteni, deoarece îl apreciez şi mă bucur că am fost alături de el atunci când a avut nevoie de mine. A fost o onoare pentru mine şi mă bucur pentru tot ceea ce s-a întâmplat între noi", a încheiat Meital Dohan.

Relaţia sa cu Al Pacino a început în 2018, când cei doi s-au întâlnit la o proiecţie la Hollywood. Actorul se afla în compania partenerei sale de atunci, argentinianca Lucila Polak, cu care a avut o relație timp de zece ani.