Actrița americană Gwyneth Paltrow și-a sfătuit fanii să aibă grijă și să se spele des pe mâini, în contextul epidemiei de coronavirus, relatează Mediafax.

Gwyneth PaltrowFoto: Reuters

Vedeta a publicat un mesaj pe rețeaua de socializare Instagram, alături de o fotografie în care apare cu o mască pe față, transmite Huffington Post. Actrița premiată cu Oscar a publicat, miercuri, o poză pe contul oficial de Instagram, fotografia fiind surprinsă într-un avion în drum spre Paris. Paltrow poate fi văzută cu o mască neagră pe față.

„În drum spre Paris. Paranoică? Precaută? Panicată? Calmă? Pandemie? Propagandă? Paltrow va dormi în avion cu această mască pe față”, a scris actrița americană în descrierea postării. „Am jucat deja în filmul ăsta. Aveți grijă. Nu dați mâna cu nimeni. Spălați-vă des pe mâini”, a mai adăugat vedeta.

De asemenea, postarea actriței aduce aminte de rolul jucat de ea în filmul „Contagion”, lansat în 2011, care urmărește răspândirea în lume a unui virus apărut în Hong Kong. Paltrow joacă rolul „pacientului zero” în peliculă, fiind infectată cu virusul și aducându-l din China în SUA.